Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A Dreame Bot L10 Pro legújabb funkciói

DreameTech
2019. 11. 11. 10:58:17
A Dreame Bot L10 Pro legújabb funkciói A Dreame L10 Pro új funkciói lehetővé teszik, hogy kiemelkedjen a korábbi modellek közül. A modul lenyűgöző új technológiákkal rendelkezik, így ideális társ a házkörüli piperézésben. Így bárki számára, aki szeret folyamatosan tisztaságot tudni maga körül, ez lehet az ő robotporszívója. 
Először is, mik az L10 jellemzői, amelyek miatt kiemelkedő termék?

Lenyűgöző navigációs készségek
A Dreame L10 pro egyik legkiválóbb tulajdonsága a fejlett navigációs képesség. De mégis mennyir fejlett? Azon felhasználók, akik újabb iPhone-okkal rendelkeznek, hozzáférhetnek a LiDAR-hoz. A LiDAR úgy viselkedik, mint egy radar, ami hanghullámok helyett lézert használ a térképezéshez és a navigációhoz. Ez sokkal gyorsabbá és pontosabbá teszi a LiDAR-kompatibilis modulokat, mint más radarok.

Ehhez hasonlóan az L10 pro dupla lézeres LiDAR szenzorokkal van felszerelve. Az érzékelők lehetővé teszik a robotporszívó pontos navigálását, de homályos környezetben is probléma mentesen működnek.  Ezen felül a Dreame telepítette ezt a modult saját fejlesztésű SLAM algoritmusokkal, amelyek sokkal gyorsabban segítik az akadályok felismerését. Ez hasznos funkció, mert lehetővé teszi a robotporszívó szabad mozgását és a helyek hatékony tisztítását.

A dupla lézeres LiDAR érzékelők lehetővé teszik ennek a lenyűgöző eszköznek a házak feltérképezését is, mivel valós időben takarítanak és fedeznek fel. A technológia lehetővé teszi, hogy pontosan tudja, merre kell mennie és merre járt ezelőtt. Ezenkívül az L10 pro készülékbe illesztett kettős szerkezetű fénytechnikát széles körben alkalmazták az arcfelismerés és az önvezető területeken.

Érdekes módon ennek a porszívónak 360 fokos rálátása van, amely lehetővé teszi a tárgyak, például kábelek, cipők és bútorok automatikus azonosítását, hogy ennek megfelelően elkerülhesse őket. Ez azért elég jelentős, mert biztosítja, hogy a robot ne ütközzön össze a tárgyakkal, vagy ne keveredjen a kábelekbe.

A Dreame Bot L10 Pro többszintű térképészeti technológiát is tartalmaz. Ezért a ház különböző emeleteinek vagy szobáinak térképeit tárolhatja. Lehetővé teszi a felhasználók számára a személyre szabhatóságotazáltal, hogy minden szobához vagy emelethez dinamikus tisztítási utat határoz meg. Az alkalmazás sokkal könnyebben kezelhetővé teheti ezt a folyamatot. Ezenkívül a porszívónak vannak más érzékelői is, amelyek hatékonyan észlelik a szélekek és megtisztítja még az éleket is a különböző emeleteken.

 

Akkumulátor
A Dreame Bot L10 Pro 5200mAH akkumulátorral érkezik, és intelligens energiagazdálkodása elegendő takarítási időt biztosít a felhasználók számára. Összességében ez a robotporszívó 60 perc tisztítási időt kínál, és 2,5 órába telik, amíg teljesen feltöltődik. A töltés apropóján ez a robot tartalmaz egy automatikus töltési és folytatási funkciót is. A mód lehetővé teszi, hogy a porszívó automatikusan a töltő felé vegye az irányt, ha alacsony az áramellátás, és folytassa a tisztítást ott, ahol abbahagyta ha feltöltődött.

Tisztító alkalmazás
A Dreame L10 pro egy letölthető alkalmazást is tartalmaz. A felhasználók az Alexa vagy az App segítségével szabályozhatják a porszívójukat. Az alkalmazás sokkal könnyebbé teszi a terek tisztítását, mert a felhasználók több takarítási parancsot is adhatnak. Az app használatával virtuális tiloszónák, meghatározott tisztítási területek, dinamikus útvonaltervezés és helyiségenként történő takarítás meghatározására van lehetőség.

Szívóerő
Az elődöktől eltérően a Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum nagyobb, 4000Pa szívóerővel rendelkezik. Szívóereje meglehetősen lenyűgöző, mert lehetővé teszi, hogy a szőnyegek mélyébe rejtett szennyeződéseket és port is kitisztítsa. Mégjobb, hogy a robotporszívónak négy szívási szintje van, amelyek közül a felhasználók választhatnak.

Ezenkívül a Dreame az L10 pro készüléket 270 ml-es víztartállyal látta el, ezzel javítva annak tisztítási képességét. Sőt, ennek a porszívónak a zajszintje 65dBA; ezért csendesen működik, minimalizálva a házban tapasztalható zajt.

Intelligens nedves mop
Az egyik legkiválóbb szolgáltatás, amelyet a felhasználók a Dreame L10 Pro-ban találnak, hogy a készülék magába foglal egy intelligens nedves felmosót. A mop kéz a kézben működik az elektromos víztartállyal. A víztartály elektromos szivattyún keresztül szabályozza a padlón kijuttatott folyadék mennyiségét. Elődeivel ellentétben az L10 Pro négyfokozatú tisztítórendszerrel rendelkezik, amely növeli hatékonyságát. A tisztítás négy szakasza a seprés, az összegyűjtés, a porszívózás és a szűrés.

Dreame L10 Pro műszaki adatok
Anyag - műanyag

Smart-App vezérelt

Porláda kapacitása - 570ml

Víztartály kapacitása - 270ml

Szívóteljesítmény - 4000Pa

Zaj - 65dBA

Futásidő - 60 perc

Töltési idő - 2,5 óra

Az akkumulátor kapacitása - 5200mAH

A Dreame Bot L10 Pro robotvákuum NIDEC kefe nélküli motorral, valamint egy első felfüggesztésű hengerkefével rendelkezik. A készülék V alakú gubancmentes keféje fokozza a seprést. Érdekes módon ez a kefe kevesebb karbantartást igényel, mint a korábbi verziók. 


Tartalomhoz tartozó címkék: L10 Pro