Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Márkatörténet

Bemutatás

A 2015-ben alapított Dreame Technology egy innovatív vállalat, amelynek víziója a „felhasználók életminőségének javítása a világ minden táján". A Társaság a csúcskategóriás tisztítóberendezésekre összpontosít az asztrodinamikai technológiák felhasználásával. 2017 végén Dreame csatlakozott a Xiaomi Ökológiai Lánchoz, mint az intelligens háztartási tisztítóberendezések vezérereje és vezető vállalata.

 

A "kocka" gének

Vezérigazgató és alapító, Yu Hao, a Tsinghua Egyetem számítógépes áramlástan szakán végzett. Gyerekkora óta szeretett dolgokat kitalálni. 12 éves korában megalkotta a kétvezérlős áramkört, innen ered a technológiáról szóló álma. 2009-ben Yuhao „Sky Workshop” elnevezésű űrkutatási projektet indított a Tsinghua Egyetemen, ezzel felhívva a Boeing Company figyelmét és befektetéseit. A „Sky Workshop” a legkorábbi hackertér volt Kínában, és ma a Tsinghua Egyetem vezető hallgatói technológiai csapata.

2015-ben Yu Hao úgy döntött, hogy saját vállalkozást indít, az asztrodinamikai technológiákat felhasználva megoldásokat keresve az élet apróságaira. A Dreame azóta teljesen megváltoztatta a háztartási tisztítóipart.

INNOVÁCIÓK ÉS TECHNOLÓGIÁK

Hosszú évek kemény munkája és kutatása után a Dreame kulcsfontosságú találmányok sorozatával és több mint 150 saját szabadalommal állt elő, mint például a nagy sebességű motor, a monokuláris gépi látás, a SLAM (szimultán lokalizáció és térképezés) és a több kúpos ciklon szétválasztás. Ezek közül több szabadalom áll vezető pozícióban globálisan.

A Dreame folyamatosan újít az intelligens tisztítás területén, és csúcstechnológiákat alkalmaz vezeték nélküli porszívókra, robotporszívókra és egyéb háztartási gépekre, fokozatosan építve a Dreame termékcsaládját. A gyártás során a Dreame 3 gyártósort alkalmaz, hogy biztosítsa az egymillió egység éves szükséglet kielégítését.

Díjak

Hol Kapható?

         

Rendezés: