Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
240.600 Ft
Menny.:db

Redroad G10 robotporszívó és felmosó öntisztító dokkolóval

Ár:
240.600 Ft
Menny.:db
Vegyen részt valami élvezetesben, miközben a Redroad G10 takarítórobot kitakarítja otthonát. A készülék felporszívózza és feltörli a padlót, automatikusan eltávolítja a szennyeződést a tisztító részeiről, és pótolja a további munkához szükséges energiát a mellékelt állomáson. A vízelektromos funkció biztosítja a megtisztított felületek sterilizálását, a 4 elérhető szívási fokozat pedig alaposabb tisztítást tesz lehetővé. A porszívó felmosója magas rezgésfrekvenciájú, akár 3000 ford./perc sebességgel is képes felszedni a szennyeződéseket, még mélyebb helyekről is. A porszívó intelligensen érzékeli az általa tisztított felületeket, így a szőnyegeket is, és a mesterséges intelligenciának és a helymeghatározó algoritmusoknak köszönhetően tökéletesen eligazodik otthonában. Kényelmesen kezelheti egy alkalmazással, valamint hangutasításokkal
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

   

Leírás

REDROAD G10 TAKARÍTÓ ROBOT

Vegyen részt valami élvezetesben, miközben a Redroad G10 takarítórobot kitakarítja otthonát. A készülék felporszívózza és feltörli a padlót, automatikusan eltávolítja a szennyeződést a tisztító részeiről, és pótolja a további munkához szükséges energiát a mellékelt állomáson. A vízelektromos funkció biztosítja a megtisztított felületek sterilizálását, a 4 elérhető szívási fokozat pedig alaposabb tisztítást tesz lehetővé. A porszívó felmosója magas rezgésfrekvenciájú, akár 3000 ford./perc sebességgel is képes felszedni a szennyeződéseket, még mélyebb helyekről is. A porszívó intelligensen érzékeli az általa tisztított felületeket, így a szőnyegeket is, és a mesterséges intelligenciának és a helymeghatározó algoritmusoknak köszönhetően tökéletesen eligazodik otthonában. Kényelmesen kezelheti egy alkalmazással, valamint hangutasításokkal.

ÖNTISZTÍTÓ MOP

Amikor a G10 észleli, hogy a keféit meg kell tisztítani, ösztönösen visszatér a helyére. Ezután a tisztítóelemeket vízzel permetezik, és a gyors forgásnak köszönhetően megtisztítják. Ugyanakkor az állomás alján található fúvóka a szennyezett vizet egy erre a célra kialakított tartályba pumpálja, hogy elkerülje az újraszennyeződést és a folyadékok keveredését.

INTELLIGENS FELÜLETÉRZÉKELÉS

A Redroad G10 felületérzékelő funkcióval rendelkezik. Porszívózáskor automatikusan átvált a megfelelő szívóerőre, hogy hatékonyan megtisztítsa a felületet, és magasabb fokozatra kapcsol akkor is, ha szőnyeget észlel. Padlótisztításkor intelligensen megkerüli a már megtisztított felületeket.

A TISZTASÁG EGÉSZSÉG

Amikor a Redroad G10 befejezi munkáját és visszatér állomására, felmosójait elektromos, sterilizált vízzel öblítik le. Ez az eljárás nemcsak azt biztosítja, hogy az egység tiszta legyen és készen álljon a következő tisztításra, hanem megakadályozza a penészedést és kizárja a baktériumok elszaporodásának lehetőségét is.

MEGBÍZHATÓ A SZENNYEZŐDÉSEK ELLENI KÜZDELEMBEN

A G10 maximális szívóereje eléri a 2800 Pa-t, ami azt jelenti, hogy a legmakacsabb szennyeződésekkel is könnyedén megbirkózik. Teljesítményét igényeinek megfelelően testreszabhatja, akár 4 elérhető teljesítményszint közül választhat. A robot 3000 ford./perc sebességgel dolgozik, így a padló tiszta és fényes lesz.

KÖNNYEN ELIGAZODHAT OTTHONÁBAN

A robot fejlett LDS lézerrel és 8 precíziós érzékelővel van felszerelve. Ennek köszönhetően gyorsan és pontosan átvizsgálja a helyiségeket, valós időben feltérképezi azokat, és megtervezi a legmegfelelőbb takarítási útvonalakat. Az érzékelők jelenléte biztonságossá teszi a G10 számára a házban való mozgást. Például nem fenyegeti a veszély, hogy leesik a lépcsőn vagy összeütközik a bútorokkal.

DEDIKÁLT ALKALMAZÁS

Robotja még kényelmesebb kezeléséről álmodik? Párosítsa egy alkalmazással és irányítsa távolról! Az okostelefon segítségével módosíthatja a beállításokat, beállíthat takarítási ütemtervet, sőt virtuális falakat és tiltott zónákat is létrehozhat, hogy megakadályozza, hogy a G10 hozzáférjen bizonyos területekhez – például a gyerekszobához. A robot egyszerű hangutasításokkal is vezérelhető.

HOSSZÚ MUNKAIDŐ

A készülék egy hosszú élettartamú, 5200 mAh-s akkumulátorral tűnik ki. Ez elegendő akár 180 m2 teljes felületű padlók tisztításához. Nem számít, hogy kicsi lakása vagy nagyon nagy háza van – a G10 biztosan megfelel az Ön igényeinek.

A DOBOZ TARTALMA

Robot
Töltő állomás
Portartály
Szűrő
Főkefe
Fedő a főkeféhez
2 x Mop
2x oldalkefe
Frissvíz tartály
Piszkos víztartály
Piszkos vízszűrő
Tápkábel
Porkefe

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Márka Redroad
Modell G10
Szívási szintek 4
Rezgési frekvencia 3000 ford./perc
Maximális szívóerő 2800 Pa
LDS lézer
Precíziós érzékelők 8
Dedikált alkalmazás Igen
Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh
A teljes takarítható terület 180 m2